KINESITHERAPEUT M-V-X

VACATURE KINESITHERAPEUT M-V-X

Wie zijn wij?

Wijkgezondheidscentrum ‘t Vlot staat voor kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnsgezondheidszorg door een multidisciplinair team van huisartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werk, gezondheidspromotie, kinesitherapeuten, onthaalmedewerkers en ondersteunende administratieve disciplines.

Het centrum richt zich tot alle inwoners van het werkgebied Muide-Meulestede-Afrikalaan in het Noorden van Gent. Vanuit een grote betrokkenheid voor die wijken werkt het centrum mee aan de verbetering van de lokale leefomstandigheden met bijzondere aandacht voor die aspecten die een positieve weerslag hebben op de gezondheid.

Het centrum is een pluralistische organisatie. Samen met het team zorgen we voor een stimulerende en collegiale werksfeer waarin elk teamlid op een creatieve manier zijn professionaliteit kan waarmaken.

 

Wat verwachten wij?

Je staat in voor het kinesitherapeutisch onderzoek en een kwalitatieve behandeling van de patiënt. Hiertoe organiseer je samen met je collega’s de verdeling van de aanvragen.

Je maakt een behandelingsplan op  en volgt dit op. Het behandelingsplan wordt uitgevoerd op maat van de patiënt met ruime aandacht voor de psycho-medico-sociale begeleiding. Dit doorgaans in een behandelingsruimte of in de oefenzaal in het centrum (indien noodzakelijk gaan we bij de patiënt aan huis). Je registreert de patiëntencontacten en staat in voor het beheer van de patiëntengegevens.

Je werkt mee aan de ontwikkeling en uitvoering van preventieactiviteiten.

Je bent een enthousiaste teamspeler die samen met alle collega’s de schouders zet onder een goede werking van ’t Vlot. Je werkt mee aan mono- en multidisciplinair teamoverleg en werkgroepen en volgt de gemaakte afspraken mee op. Je voelt je betrokken bij het beheer van de organisatie. We vinden de inbreng van ieder teamlid waardevol en verwachten een actief aandeel in de zorg voor het geheel van de organisatie.

We verwachten een open, flexibele en samenwerkende houding, gericht op de patiënt en kwaliteitsvol handelen.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende job met een goed evenwicht tussen zelfstandig werken en werken in teamverband. Een boeiende werkomgeving en werkervaring in een wijkgezondheidscentrum als een dynamische setting in de eerstelijnsgezondheidszorg.

Werkuren die zich situeren tussen 8.30u en 19.00u.

We zoeken een collega voor 19 tot max. 24 uur (met uitbreidingsmogelijkheid in de toekomst), onbepaalde duur vanaf 01/12/24 (vroeger starten is mogelijk). Aantal uren en startdatum zijn in beperkte mate bespreekbaar.

Een verloning conform PC 330, IFIC barema code 4086 “kinesitherapeut in een wijkgezondheidscentrum” klasse 15, maaltijdcheques, vergoeding voor de woon-werk-verplaatsingen en de huisbezoeken, eindejaarspremie, attractiviteitspremie, mogelijkheid tot fietsleasing,…

 

Hoe solliciteren?

Stuur je CV naar jolien.van.vooren@wgctvlot.be, tem 31/10/24.

Meer info over onze werking? Neem een kijkje op www.wgctvlot.be of contacteer Herlinde Dely (coördinator) op Herlinde.dely@wgctvlot.be of 09/277.99.11

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 07/11 in de namiddag en vrijdag 08/11 in de voormiddag.

 

 

Details

Functie: KINESITHERAPEUT M-V-X
Locatie: GENT
WGC: Wijkgezondheidscentrum ’t Vlot vzw
Statuut: Deeltijds
Duur: Onbepaalde duur
Start: 01/12/2024

Solliciteren

Solliciteren voor 01/11/2024
Brief en CV sturen naar jolien.van.vooren@wgctvlot.be

Meer info

Contact: Meer info over onze werking? Neem een kijkje op www.wgctvlot.be of contacteer Herlinde Dely (coördinator) op Herlinde.dely@wgctvlot.be of 09/277.99.11